Lease Vergelijken

 Op Leasevergelijken.nl vind je de beste leasemaatschappijen van Nederland. Denk aan bekende aanbieders zoals Yourlease.nl, Justlease.nl, IkRij.nl, Auto.nl en Forwardlease.nl. De private lease aanbieders zijn ook in bezit van een Private Lease Keurmerk

 Wil je flink besparen op maandelijkse leasekosten? Uiteindelijk de eigenaar worden van je auto? Of juist de auto op balans hebben? Dit kunnen de redenen zijn om voor occasion lease te kiezen. Met occasion lease kunnen ondernemers en zzp’ers op een zeer laagdrempelige manier een auto aanschaffen. Daarnaast hoef je het volledige aankoopbedrag van de auto niet in één keer te betalen, maar je lost een vast bedrag per maand af tegen een aantrekkelijke rente. Bij het betalen van de laatste termijn is de auto helemaal van jou. Vaak kan je ook kiezen voor een slottermijn, een soort uitgestelde betaling binnen het contract. Zo'n slottermijn kan veel hoger zijn dan je maandelijks termijnbedrag, waardoor de maandelijkse lasten behoorlijk zullen zakken. Je dient dan wel dat bedrag achteraf, in 1x te betalen. Een slottermijn is optioneel, maar je kunt er ook voor kiezen om geen slottermijn te nemen. Na alles afgelost te hebben, kan je daarna kiezen om bijv. de restwaarde van de auto te gebruiken voor een nieuwe occasion lease. Maar is je auto technisch nog goed, dan kan je ook er in door blijven rijden en flink geld besparen!

 Veel leasemaatschappijen bieden deze vorm van leasen aan bedrijven en zzp'ers, maar tegenwoordig zijn er maatschappijen die het ook aan particulieren aanbieden via private lease constructie. Een gebruikte auto leasen tegen de scherpste leasetarieven van Nederland! Hoe je het ook bekijkt, deze vorm van lease is gewoon een soort lening, een financiering van je auto. Daarom is het ook niet raar, dat men tegenwoordig ook voor particulieren zonder eigen onderneming deze leasevorm aanbieden.

 Operational lease is een leasevorm waarbij je een vast bedrag per maand voor een leaseauto betaalt. U bent geen eigenaar van de leaseauto en aan het einde van het leasecontract levert u de leaseauto weer in. In het vaste maandbedrag zitten alle kosten die bij autorijden zijn inbegrepen, behalve de brandstofkosten en verkeersboetes.

  Full Operational Lease: alle kosten zitten in je maandbedrag. Geen omkijken en je hoeft niets zelf te regelen

  Netto Operational Lease: Verzekering, onderhoud en reparaties zijn voor eigen rekening

  Bij financial lease ben je aan het eind van de leasecontract eigenaar van je auto. Bij operational lease is dat niet het geval. Daar lever je auto in aan het eind van het leasecontract.

  Bij operational lease komt de auto niet op je balans te staan en bij financial lease is dat wel het geval.

  Bij full operational lease is een all-in leasevorm. Kosten voor reparatie, onderhoud, verzekering en wegenbelasting zijn opgenomen in het maandbedrag. Dit is niet het geval bij financial lease. Dit is een lening die je maandelijks afbetaald.

 Shortlease is een flexibele en voordelige lease oplossing als je tijdelijk een auto nodig hebt. Deze leasevorm zit als het ware tussen een huurovereenkomst en een lease contract in. Je hebt de voordelen van het huren, zoals flexibiliteit. En aan de andere kant de financiële voordelen van een lease auto, waardoor je goedkoper uit bent dan bij huren. Ook bij short leasen betaal je een vast bedrag per maand voor een lease auto.

 Short leasen, ookwel "tijdelijk leasen" is handig voor zowel bedrijven, zzp’ers als voor particulieren. Met tijdelijk leasen heb jij de vrijheid en het comfort van een leaseauto gecombineerd met de flexibiliteit van huren! Zo draag je bij aan duurzame mobiliteit en maak je de stap naar een efficiënte inzet van een leaseauto! Net als bij private lease betaal je een vast maandbedrag en op basis van een full-operational lease, zijn de kosten zoals all-risk verzekering, onderhoud en reparaties inbegrepen. Voor zzp'ers of particulieren die een tijdelijke opdracht of baan hebben, kan dit een interessante lease deal zijn. Maar ook voor startende ondernemers die nog geen jaarcijfers kunnen laten zien, kan shortlease de ultieme uitkomst zijn. Tijdelijk auto leasen is flexibel, goedkoper dan huren en je zit er niet jaren aan vast!

 Shortlease combineert een gunstige leaseprijs met de flexibiliteit van een huurovereenkomst. Je zit met shortlease als het ware tussen standaard huren en een regulier leasecontract. Kies je merk en model uit en vraag een offerte op maat bij een van de leasebedrijven. Of je echt goedkoop kunt leasen hangt van een aantal factoren af, zoals looptijd, kilometer bundel en de waarde van gekozen auto. Een ding is wel zeker, shortlease is altijd goedkoper dan huren, maar wel weer duurder dan private lease!

  Afschrijving en rente Onderhoud, reparatie en banden All-Risk Verzekering Motorrijtuigenbelasting Pechhulp in binnen- en buitenland Vervangend Vervoer

  Voordelen van tijdelijk leasen: Vast leasebedrag per maand Flexibel, per maand opzegbaar Vaak direct inzetbaar Altijd goedkoper dan huren!

 Financial Lease is een overeenkomst tussen de leasemaatschappij en klant, waarbij je de gedurende looptijd een vast maandtermijn aflost t/m de laatste termijn. Tussentijds extra aflossen is bij de meeste maatschappijen geheel kosteloos, waardoor je auto eerder geheel van jou is!

 Deze Financial lease vorm is vooral populair onder startende ondernemers. Vaak kunnen startende bedrijven het geld niet missen, maar willen wel professionele bedrijfsvoering opzetten. Daarom is deze leasevorm de ideale uitkomst. De leasemaatschappij blijft juridisch eigenaar van het voertuig en jij bent de economisch eigenaar wat een aantal interessante fiscale voordelen met zich mee brengt.

Address: Olympiaweg 28 3077AL City; Rotterdam Country: Netherlands

Leasevergelijken.nl is een website waar bezoekers verschillende leaseopties kunnen vergelijken van diverse aanbieders in Nederland. Het biedt een overzicht van de verschillende soorten lease, zoals private lease, zakelijke lease en occasion lease. Ook voor auto verkopen, kenteken check en online auto onderdelen ben je bij leasevergelijken.nl op het juiste webadres.


Lease Vergelijken